Dárková bedna pro starého otce

Výběr dárku pro dědečka by měl být z oblasti něčeho tradičního jako například tradiční láhev nebo něco praktického co potřebuje. My bychom měli nápad jak tu tradiční a nudnou tradici darování láhve oživit.

dárková bedna pro starého otce

Bedna s páčidlem

Lahví alkoholu nic nezkazíte. Jen je třeba se trefit do chutě oslavence. Ale pokud ji darujete v dárkové bedně, která je pevně uzavřena, tak určitě povýšíte nudnou tradici na něco originálního. Dárkový box je vyroben z pevného dřeva a vypadá elegantně. Na víku může být jméno, případně věk obdarovaného. Zavřená bedna neprozradí co se skrývá ve vnitřku. Aby se to dědeček dozvěděl, tak bude muset ukázat svou sílu a použít páčidlo. Jinak bednu neotevře.

dárková bedna pro starého otce se sadou piv

Bedna pro chlapa

Pokud se dědečkovi podaří bednu otevřít, tak si uvnitř najde svůj chlapský dárek. Může tam být ukryta láhev dobrého alkoholu, láhev vína, láhev piva, láhev rumu, případně láhev whisky. Pro staré otce, kteří mají rádi něco sladkého máme v nabídce i láhve s likérem. Kromě své oblíbené láhve si dědeček v bedně najde spoustu pochutin, které si vychutná se svým dárkem.

autor: ideabox

Dárkové bedny podle kategorií

Nákupní košík
Přejít nahoru