Dřevěná bedna s páčidlem prázdná

Dávání dárků je radostná událost. Výběr takových dárků je trochu náročnější. Pokud patříte mezi šťastlivce, kteří si již vybrali dárek, jistě přemýšlíte, jak ho zabalit. Máte více možností.Dávání dárků je radostná událost. Výběr takových dárků je trochu náročnější. Pokud patříte mezi šťastlivce, kteří si již vybrali dárek, jistě přemýšlíte, jak ho zabalit. Máte více možností.

dřevěná bedna s páčidlem prázdná

Zábavný dárek.

Pokud je zakoupený dárek vtipný, měl by tomu odpovídat i jeho obal a zvažte zabalení do vhodného dárkového obalu. Takových obalů a fólií je v obchodech spousta.

Tradiční dárek.

Pokud se jedná o tradiční dárek, nejčastěji se balí do dárkové tašky, kterou můžete zakoupit u pokladny v každém obchodě s dárky.

Originální dárek.

Pokud je dárek originální, zaslouží si i originální obal. Můžeme vám poslat prázdnou dřevěnou bednu s páčidlem, do které dárek vložíte. Pak vezměte hřebíky a přitlučte víko. Bedna pro muže je velmi pevná a odolná proti nárazu. Bedna jako dárek vypadá skvěle a při jeho otevírání se bude bavit nejen oslavenec, ale i všichni pozvaní hosté.Na víko můžete zvolit vhodný nápis, díky kterému bude dárek ještě osobnější a oslavenci zůstane hezká vzpomínka na jeho oslavu.

dřevěná bedna s páčidlem prázdná a upravené víko

autor: ideabox

Dárkové bedny podle kategorií

Nákupní košík
Přejít nahoru