Dárkový box pro muže

Co je dárkový box pro muže? Dárkový box je jakákoli pevná (krabicová) forma zabalení dárku. Může se jednat o tvrdou papírovou krabici nebo krabici z plechu. Velice oblíbené jsou dřevěné bedny pro muže, ať už jednoduché nebo různě tvarované. U papírových a plechových krabic je otevírání vyřešeno klasickým víkem. U dřevěných beden je více druhů otevírání. Může být samostatný víčko, ale může být i víko na pantu. U dárkových dřevěných boxů lze vyřešit otevírání i zábavnou formou, a to zámkem, který je nutno odřezat, případně vyluštit na něm kód. Další zábavný způsob otevírání dárkového boxu pro muže je vypáčení přibitého víka.

dárkový box pro muže s rumem diplomatico

Dárkový box a design.

U papírových a plechových krabic kromě jednobarevných verzí lze nalézt velké množství motivů, které se hodí k dárku. U dřevěných boxů je estetickým prvkem samotný dřevěný povrch. Když to však nestačí, tak lze dřevěné boxy vygravírovat (případně potisknout). Na dárkovou bednu tak můžete dát věk, jméno nebo přezdívku oslavence a tehdy mu zůstává pěkná vzpomínka na jubileum.

dárkový box pro muže a pivo erdinger

Bedny s páčidlem.

Z naší nabídky si můžete vybrat právě ty poslední zmiňované bedny s páčidlem. Jedná se o originální dárek, který se na oslavě postará o zábavu při otevírání a bedna zůstává jako pěkná vzpomínka na oslavu. Do bedny si z naší nabídky můžete vybrat tvrdý alkoholrumwhisky nebo pivo. Na víčko dárkového boxu můžete dát text, který se hodí k oslavenci.

autor: ideabox

Dárkové bedny podle kategorií

Nákupní košík
Přejít nahoru