Bedny pro muže

Originální dárek

Zúčastnit se oslavy s sebou přináší také povinnost přinést dárek. Při jeho hledání je často důležitá originalita. Vždyť kdo by chtěl přijít na oslavu s nudným dárkem. Nejčastějším dárkem je u nás dobrá lahvinka alkoholu, která oslavence potěší. Jeden ze způsobů, jak se může stát originálním i takový dárek, jsou bedny pro muže. Oslavenec může mít na ní své jméno a takový dárek vůbec dopředu neprozradí, co se ukrývá uvnitř.

bedny pro muže

Bedna s páčidlem

Bedna s páčidlem je dřevěný box vyrobený z překližky a ozdobený hoblovanými laťkami. Víčko je pevně přibito. Jediný způsob jak se dostat dovnitř je přiložené kovové páčidlo. Takže pokud chce oslavenec svůj dárek objevit, tak musí předvést svoji šikovnost a s bednou se popasovat. Pokud se rozhodne tak učinit ještě na oslavě, tak se určitě pobaví i hosté, kteří mohou povzbuzovat a komentovat dovednost oslavence.

Obsah boxu

Bedny pro muže jsou oblíbené hlavně proto, že hlavním dárkem uvnitř je láhev dobrého alkoholu. Vybrat si můžete z nabídky různých druhů alkoholu. Rozděleny jsou na bedny pro pivařebedny pro vinařebedny s alkoholembedny s whiskybedny s rumem nebo bedny s likérem. Kromě láhve s vybraným alkoholem si oslavenec uvnitř najde i množství pochutin, které se k alkoholu hodí a k tomu ještě zajistí, aby se láhev v bedně nerozbila.

bedna s páčidlem a vodkou czechoslovakia

Pro jaké muže jsou bedny určeny

Jelikož bedny pro muže obsahují alkohol, tak jako dárek jsou určeny pouze pro muže 18+. Horní hranice však neexistuje. Výhodou je, že takový dárek je vhodný téměř pro všechny muže. Ať už je to manžel, přítel, tátadědeček, syn. Ale často posíláme i bedny pro kolegy, případně šéfy.

autor: ideabox

Dárkové bedny podle kategorií

Nákupní košík
Přejít nahoru