Bedna pro chlapa

Dárků pro muže je plný internet a stejně plné obchody. Problém není nedostatek zboží, problémem je nedostatek nápadů. Muži už za ta léta dostali tolik dárků, že teď je těžké vybrat něco, co by je potěšilo a bylo dostatečně originální, aby si i po oslavě vzpomněli, jaký dárek vlastně dostali.

Bedna pro chlapa s rumem Captain Morgan

Box s páčidlem

Klasická oslava u nás probíhá už desetiletí stejně a rovněž základním dárkem pro oslavence je nějaká dobrá láhev. Co takhle zůstat věrný tradicím, ale vložit dárek do originálního obalu, který dobře vypadá. V dřevěné bedně, která je přibitá bude láhev dobře ukryta, takže na první pohled není jasné, co se skrývá uvnitř. K tomu je třeba pořádného chlapa, aby vzal páčidlo a s trochou síly a trochou šikovnosti se k dárku dostal. Pokud mu to půjde obtížněji, tak to vůbec nevadí, alespoň bude na oslavě trochu legrace.

Box s páčidlem – výběr

Co si chlap najde ve vnitřku boxu je jen na vás. Vybrat si můžete z beden s alkoholem, rumem, likérem, whisky, nebo z beden pro pivaře. Do nitra k vybranému aperitivu vložíme pochutiny, řádně přibijeme, přiložíme páčidlo a posíláme k vám. Vy nemáte už žádnou starost, jen podat oslavenci.

bedna s páčidlem a rumem Captain morgan

Dárkové bedny prázdné.

Pokud máte připravený jiný dárek než najdete v naší nabídce, ale chcete jej vložit do dárkové bedny, tak je možnost objednat si i prázdnou bednu, ke které vám přiložíme páčidlo, hřebíky a dovnitř vložíme dřevitou vlnu, která box vystele, dárek zpevní a ještě působí i esteticky výborně.

autor: ideabox

Dárkové bedny podle kategorií

Nákupní košík
Přejít nahoru